Σπουδές στη Βρετανία

Ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία ή Βόρεια Ιρλανδία; Η Βρετανία παρέχει ένα εκπαιδευτικό σύστημα παγκοσμίου φήμης με τίτλους σπουδών που μπορούν να κάνουν την ειδοποιό διαφορά στο μέλλον σας.

.

Δημοψήφισμα για την Ε.Ε. Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε προκειμένου να σας κρατά ενήμερους σχετικά με τις επίσημες ανακοινώσεις για τις σπουδές και την εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο από επίσημες και αξιόπιστες πηγές.

.
Γιατί να σπουδάσετε στη Βρετανία: Προσελκύει πάνω από 600.000 διεθνείς σπουδαστές κάθε έτος σε προγράμματα που ποικίλλουν από εκμάθηση Αγγλικών έως Διδακτορικά. Μάθετε γιατί η Βρετανία αποτελεί ένα τόσο δημοφιλή προορισμό.

Προγράμματα σπουδών στη Βρετανία: Εάν ενδιαφέρεστε να βρείτε πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, προπαρασκευαστικό, πτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, η Βρετανία είναι η χώρα που σας ταιριάζει.

Χρηματοδότηση και υποτροφίες : Υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για σπουδαστές που αναζητούν υποτροφίες και άλλες μορφές χρηματοδότησης για τις σπουδές τους, που προσφέρονται από Βρετανικούς και Ελληνικούς οργανισμούς.

Υπηρεσία υποστήριξης φοιτητών: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση κατάλληλου προγράμματος σπουδών στη Βρετανία καθώς και στη διαδικασία των αιτήσεων για εύρεση θέσης, σπουδαστικό δάνειο για δίδακτρα, και διαμονή.

Μετάφραση και επικύρωση εγγράφων: Η υπηρεσία επίσημης και πλήρως αναγνωρισμένης μετάφρασης και επικύρωσης που προσφέρουμε καλύπτει ευρύ φάσμα βρετανικών και ελληνικών εκπαιδευτικών εγγράφων.

Εκδηλώσεις και σεμινάρια: Μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε τακτικά σε όλη τη χώρα σχετικά με τις σπουδές στη Βρετανία.

.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ