Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Έρευνα (Login)

.

Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΜΑΣ

Λειτουργούμε από το 1979

Το φροντιστήριο Έρευνα ιδρύθηκε το 1979 στα Πετράλωνα. Από τότε λειτουργεί χωρίς διακοπή έως και σήμερα στην ίδια περιοχή, παρέχοντας  εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλες τις τάξεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  ΜΑΣ

Θα δεις αποτέλεσμα

Στο Φροντιστήριο ΕΡΕΥΝΑ θα παρατηρήσεις σταθερή βελτίωση των επιδόσεών σου.

Γιατί εδώ εφαρμόζουμε ένα αποτελεσματικό, καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικής διαδικασίας που αποτελείται από διαδραστικό μάθημα, φύλλα σημειώσεων, προσομοίωση εξετάσεων, ενισχυτική διδασκαλία, παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών και συμβουλευτική των καθηγητών. Αυτά αποτελούν το δυναμικό σύστημα επιτυχίας μας, έχοντας πάντα τον κάθε μαθητή στο επίκεντρο.

Η  ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ  ΜΑΣ

Παρέχουμε βιβλία, φύλλα σημειώσεων και διαγωνίσματα προσομοίωσης.

Τα βιβλία που εκδίδει το φροντιστήριο είναι απολύτως ενημερωμένα, λειτουργικά, καλύπτουν όλες τις τάξεις και συμπληρώνουν το μάθημα με ουσιαστικό τρόπο.

Ο προγραμματισμός της ύλης γίνεται σε απόλυτη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις του Υπουργείου Παιδείας. Στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιούνται διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη. Με τον τρόπο αυτό, εξοικειώνεσαι με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Διεύθυνση:  Τριών  ιεραρχών 29  Άνω  Πετράλωνα – Θησείο, Αθήνα
Τηλέφωνο:  210-3422058
.
Κοινωνικά δίκτυα:

.

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Έρευνα, ενισχύοντας στην πράξη τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των μαθητών του, σας παρέχει πρόσβαση στην Τράπεζα πληροφοριών της Πύλης Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Για να δείτε το περιεχόμενο της σελίδας, πρέπει να συνδεθείτε: