Διάσταση – Εκπαιδευτικός Οργανισμός (Login)

Διεύθυνση: Σουρή 3, Βόλος & Αναπαύσεως 17 – Ν.Ιωνία, Βόλος

Τηλέφωνο: 24210 – 52570 & 24210 – 64830  Email: info@diastasi.org

Ο δυναμισμός, η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που καταξίωσαν τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΙΑΣΤΑΣΗ εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης και αποτελούν διαχρονικά και τις αξίες που τον αντιπροσωπεύουν.

Η διατήρηση αυτών των αξιών εξασφάλισαν την έως τώρα επιτυχημένη πορεία κι εγγυώνται τη μελλοντική του εξέλιξη. Ταυτόχρονα όμως δημιουργούν κι ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών και προτύπων εκπαίδευσης, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα του Οργανισμού, τη συνεχή ικανοποίησή τους.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και για το λόγο αυτό, η Διάσταση επενδύει συνεχώς στην άρτια στελέχωση του Οργανισμού, με ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τη δουλειά τους, φροντίζοντας συνάμα για τη υιοθέτηση των κοινών αξιών, αλλά και την ανάπτυξη αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων. Αυτό εξάλλου αποτελεί και την πραγματική δύναμη του Οργανισμού.

Το φροντιστήριο Διάσταση, ενισχύοντας στην πράξη τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των μαθητών του, σας παρέχει πρόσβαση στην Τράπεζα πληροφοριών της Πύλης Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

 

 

Για να δείτε το περιεχόμενο της σελίδας, πρέπει να συνδεθείτε: