Επιλέγω σπουδές από Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.)

1ο Πανελλαδικό Σεμινάριο Ενημέρωσης Μαθητών για τα ΕΠΑ.Λ και τις προοπτικές τους, σπουδές, σχολές, επαγγέλματα κλπ.

Οι καλές επιλογές των μαθητών για το μέλλον τους προϋποθέτουν ενημέρωση, επεξεργασία των προοπτικών των παιδιών και κατάλληλες πηγές πληροφόρησης για τα επαγγέλματα και τις σχολές που θα επιλέξουν.

Τα ΕΠΑ.Λ – τα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας μας, αποτελούν μια σημαντική λύση και διέξοδο στις σημερινές συνθήκες επαγγελματικής αποκατάστασης, συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι γονείς και οι μαθητές τη δομή, το πλαίσιο λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρουν σήμερα! Με γνώμονα λοιπόν αυτό και με πραγματική αισιοδοξία για το μέλλον, το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε την πρώτη ημερίδα πανελλαδική επαγγελματικού προσανατολισμού που αφορά τα παιδιά των Επαγγελματικών Λυκείων, με καλεσμένους τους μαθητές μας (Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου), τους φίλους τους και φυσικά τους γονείς τους και εκπαιδευτικούς – καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Ομιλητές και εισηγητές του σεμιναρίου μας είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κύριος Θεόδωρος Κατσανέβας, και ο διευθυντής του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Μαθηματικός, κύριος Θανάσης Λέλες.

.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ