Οι δράσεις μας

Οι δράσεις μας

Η Τράπεζα πληροφοριών mysep.gr απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (σχολεία, φροντιστήρια, πανεπιστήμια, κ.α.) με στόχο να προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε κάθε ζήτημα επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η αξιοπιστία ενημέρωσης για την δομή και την λειτουργία του Λυκείου (ΓΕ.Λ. &  ΕΠΑ.Λ.), τα συστήματα πρόσβασης στην ανώτατη εκπαίδευση, οι πανελλαδικές εξετάσεις, η επιλογή σπουδών  και επαγγέλματος, η συνεχής ενημέρωση για όλες τις δυνατότητες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιτυγχάνεται μέσα από αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Πυξίδα Ζωής και η Yourcareer.

Επιπλέον η επίτευξη αυτογνωσίας και ουσιαστικής στήριξης των νέων στην επιλογή σπουδών για την Ανώτατη Εκπαίδευση  γίνεται πιο εύκολη μέσα από το καινοτόμο Compass Life Test που δημιουργήθηκε από διεπιστημονική μονάδα και συνδέει τα στοιχεία της προσωπικότητας του κάθε νέου και της ταύτισης του, με τις σχολές και τα τμήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Οι ατομικές συνεδρίες αλλά και οι ομαδικές συμβουλευτικές εκδηλώσεις σε μαθητές και γονείς, σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, η στήριξη των μαθητών κατά την περίοδο κατάθεσης των μηχανογραφικών, η συμβουλευτική στήριξη για την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε ενήλικες, αποτελούν  δράσεις της Yourcareer  και της Πυξίδας Ζωής, που υλοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια και αποτελούν την εγγύηση των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στις δράσεις μας είναι επίσης η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού, η πιστοποίηση τους από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), καθώς και η συνεχής στήριξής τους, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στα αυξημένα καθήκοντα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ειδικά την περίοδο αυτή, που οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα είναι καταιγιστικές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες που προσφέρουμε, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής εδώ και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ.   210-3813580   ή κινητό  693 245 9587 (κ. Θωμαή Ζησοπούλου) ή κινητό 694 464 7007 (κ. Παναγιώτης Σταυρόπουλος).

Υ.Γ. Για την πρόσβαση στην Τράπεζα Πληροφοριών mysep δίνονται κωδικοί μόνο σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς και όχι σε μεμονωμένους υποψηφίους, με ετήσια συνδρομή.

Ο κωδικός πρόσβασης είναι  ίδιος για όλους τους συντελεστές του εκπαιδευτικού οργανισμού (μαθητές – εκπαιδευτικοί). Μετά την είσοδό του ο χρήστης παράλληλα με το πληροφοριακό υλικό βλέπει σε κάθε οθόνη τα στοιχεία και το λογότυπο του παρόχου.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ