Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό ενδιαφέρον για τα Προγράμματά του, καθώς και το γεγονός ότι εντάχθηκε νέο Πτυχιακό Πρόγραμμα («Οικονομικά»), ενώ ταυτόχρονα αποφασίστηκε σημαντική μείωση των διδάκτρων στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα «Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)» και «Τραπεζική / Χρηματοοικονομική», αποφάσισε να δεχτεί εκ νέου αιτήσεις, μέχρι και την 5η Σεπτεμβρίου 2017. Οι αιτήσεις δημιουργούνται, συμπληρώνονται και υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://applications.ouc.ac.cy/admissions?saplanguage=EL#,

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κύπρου, διεθνώς αναγνωρισμένο και εφαρμόζει αποκλειστικά τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Με σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 προσφέρονται :

4 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών:

και

Παρέχονται, επίσης, προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες, έκπτωση 10%, ενώ είναι «ανοικτός» ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων.

Η φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Α.Π.ΚΥ.) διεξάγεται εξ αποστάσεως. Η μόνη υποχρέωση φυσικής παρουσίας αφορά στην τελική, γραπτή εξέταση της κάθε Θ.Ε. Το Πανεπιστήμιο φροντίζει να δημιουργεί εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να διευκολύνει τους φοιτητές του από Ελλάδα, οι οποίοι αντιστοιχούν σε ποσοστό πλέον του 60% του συνολικού αριθμού φοιτητών του Α.Π.ΚΥ.

Για οποιεσδήποτε επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση : admissions@ouc.ac.cy

Προώθηση Προγραμμάτων Σπουδών

Μονάδα Επιχειρησιακής Υποστήριξης

Γ. Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος

marketing@ouc.ac.cy  Τηλ. : 00357-22411600, Φαξ : 00357-22411741

Οι ενημερώσεις από την παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση, αφορούν στην περίοδο υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση θέσης στα Προγράμματα Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστήμιο Κύπρου (δηλ. 2-3 μηνύματα ανά ακαδημαϊκό έτος). Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ενημερώσεις αυτές, παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο marketing.ouc@gmail.com γράφοντας unsubscribe.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων φοιτητών το προκαταρκτικό χρονοδιάγραμμα αιτήσεων και εγγραφών για τη νέα αυτή περίοδο αιτήσεων εισδοχής έχει ως εξής:
.
  • Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων: από 6 Ιουλίου (από τις 10.00 π.μ.) έως 5 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 11.00 π.μ.).
  • Αποδοχή προσφερόμενης θέσης: από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).
  • Εγγραφή σε Θεματικές Ενότητες: από τις 12 Σεπτεμβρίου (από τις 10.00 π.μ.). έως τις 14 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).
  • Καταβολή Προκαταβολής: από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2017.

.

Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και αξιόπιστων τίτλων σπουδών για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.

.

Περισσότερα στοιχεία: εδώ