Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Compass life Test είναι ένα εύχρηστο, αυτοματοποιημένο Test Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους στην επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος.

Δημιουργήθηκε Διεπιστημονική Ομάδα με στόχο να συνδυάσει τα Ψυχομετρικά στοιχεία της Προσωπικότητας με το Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα. Τα αποτελέσματα του Test καλύπτουν την αυτογνωσία και ταυτόχρονα παρέχουν πληροφόρηση, στοιχεία που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για τη λήψη μιας σωστής απόφασης.

Με τη λήξη του, εκδίδεται αυτοματοποιημένα εξατομικευμένη Έκθεση όπου παρουσιάζεται ο βαθμός ταύτισης της Προσωπικότητας με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα παρέχει χρήσιμες, αξιόπιστες και επικαιροποιημένες πληροφορίες για κάθε προτεινόμενη Σχολή. Κυριότερες πληροφορίες είναι :

  • Ο τρόπος Εισαγωγής στη Σχολή
  • Τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε Σχολή
  • Ο αριθμός των Τμημάτων καθώς και σε ποια πόλη βρίσκονται
  • Επαγγελματικά Δικαιώματα
  • Ενδεικτικά Επαγγέλματα που αντιστοιχούν στο κάθε πτυχίο

To Compass life Test φιλοδοξεί να αποτελέσει αξιόπιστη «ΠΥΞΙΔΑ» επιλογών και πληροφόρησης στην πρώτη σημαντική απόφαση που καλούνται να λάβουν οι έφηβοι.

Η Έκθεση που θα εκδοθεί αποτελεί περιγραφή του χαρακτήρα, της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων και των κλίσεών σου.

Ώστε Θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις:

  • Ποιος Είσαι
  • Τι Θέλεις
  • Τι Μπορείς

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι σημαντικό να επιλέξουμε επάγγελμα με βασικό κριτήριο τον χαρακτήρα μας, διότι επιλέγοντας επάγγελμα επιλέγουμε τρόπο καθημερινής ζωής.

Οι επιλογές που θα περιγράφονται στα αποτελέσματα αντιστοιχούν σε Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ελληνικού Δημόσιου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Έχοντας πραγματοποιήσει το Compass life Test το πλέον εγκυρότερο  και εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μπορείτε  να δείτε άμεσα τις Σχολές και τα τμήματα που ταυτίζονται με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας.

Το Compass Life Test προσφέρεται σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (σχολεία – φροντιστήρια) αλλά και σε μεμονωμένους υποψήφιους. Δώστε την ευκαιρία στους μαθητές σας να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να είναι σίγουροι στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το Compass Life Test:

 

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλ.   210-3813580   ή κινητό  693 245 9587 (κ. Θωμαή Ζησοπούλου) ή κινητό 694 464 7007 (κ. Παναγιώτης Σταυρόπουλος).

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ